Event Management

Axaco Event Management gir deg et vellykket arrangement - fra planlegning og gjennomføring til oppfølgning og statistikk.

Axaco Event Management er et system med stor fleksibilitet som gir deg full kontroll over alle påmeldinger til ditt arrangement. Systemet inneholder en rekke moduler med forskjellige basisfunksjoner som du selv skreddersyr og tilpasses det enkelte oppdrag. Axaco Event Management er brukervennlig og en god brukerstøtte inngår under hele prosjektet. 
For dere å være konkurransedyktige kreves det effektive administrasjonsverktøy som er effektive og profesjonelle slik at administrasjonene ikke blir en "flaskehals" 
Våre kunder benytter Axaco Event Management til alt fra det lille møtet med 10 - 50 deltagere til det store arrangement med over 40.000 deltagere, når det gjelder vårt system så har størrelsen på aktiviteten ingen betydning. En administrativt effektiv løsning med en profesjonell fremtoning er det viktigste.
Axaco Event Management system har i over mer en 12 års tid utviklet for å effektivisere og underlette administrasjonen ved arrangement, konferanser, kongresser. Med vår web-baserte løsning får dere tilgang til et komplett verktøy for arrangement administrasjon og online bestilling.

pdf-icon(1).png  PDF for nedlastning

  • Visit Södra Dalarna
  • Växjö & Co
  • Via Travel Hammerfest
  • Event & konferens
  • congresso